mariemedstortm

Alla inlägg den 8 september 2011

Av Marie Gulliksson - 8 september 2011 22:20

Jo men visst.. så såg träningen ut idag. När vi spelade så stukade först Sofie foten.. sen fick Malin Johannas klubba över munnen efter ett skott. Satan vad det blödde. Men det var absolut inte så illa som det såg ut.


Malin blev ju livrädd och hade lite panik där ett tag. Vilket jag förstår. Hon höll i mig hårt när jag satt brevid henne. Efter nån minut av blödande så utbrast hon "Jag har tappat en tand! Hur fan ser jag ut?!" Haha, så jävla skön! Du är stenhård, Malin! Du är back on track hur snart som helst ;) Krya krya krya!


Förresten... Förut idag frågade jag Molly vad de fick för mat på dagis.. "Socker!" utbrast hon. Haha.. njaaaaaa. 


Haha, nu kom jag på en annan rolig grej som hon sagt också. Det här var förra veckan nån gång. Jag har ju börjat äta lite kosttillskott, så jag tar 3 tabletter varje morgon. En morgon innan jag skulle till jobbet, satt jag och Molly vid köksbordet och jag skulle ta mina tabletter som vanligt. Då sa Molly -En i taget mamma. -Ja, jag tar en i taget, sa jag. När jag hade gjort det sa hon -Bra mamma, duktig tjej! Haha, HUR SÖT?? ;) Världens bästa unge!


 

Imorgon ska jag och Molly till morfar och Ywonne. Kul kul! :) Sen är det DM hela lördagen och förhoppningsvis söndagen! Heja heja!

Ovido - Quiz & Flashcards