mariemedstortm

Alla inlägg den 16 september 2011

Av Marie Gulliksson - 16 september 2011 21:54

Well well well.. jag suger på det här. Jag har bestämt mig för att sluta försöka och bara skriva när jag känner att jag har tid, på riktigt. Ni (få men otroligt fina) som läser, bli nog inte direkt upprörda heller skulle jag tro. Då det enda jag skriver om är vad som händer i livet.. vilket är familjeliv, jobb och träning.


Den här veckan har bestått av, smärta, sjukdom och lite mer smärta.. Pajade ju ryggen under DM förra helgen. Vilket vi VANN! Dra på trissor, minsann! Bäst i Värmland alltså;) Jaja, nog om det.. Det sa knak i ryggen under första matchen på söndagen. Under resten av dagen gick jag som en höggravid kvinna.. oh yes. Bestämde mig iaf för att GÅ till jobbet på måndagen i hopp om att det skulle kännas bättre. Men antagligen var det lite för tidigt och gjorde det hela värre istället. Så måndag och tisdag ville jag bara lägga mig och dö på jobbet. Jag kunde inte gå, jag kunde inte stå, jag kunde inte sitta och inte heller ligga ner. Nu, tre dagar senare, så känns det riktigt bra. Ska komma ut med stavarna under helgen.. så ska det gå bra sen:) Vill inte missa mer innebandy nu! Seriepremiär om en vecka!!


Nu måste jag kila.. upptäckte precis att Cocktail visas på kanal5. MÅSTE ses. På den tiden som Tom Cruise va riktigt HET! Jorå!


 


Förresten.. viktigt! Grattis älskade bror som fyller år idag! Hur mycket avslöjas inte ;) Puss på dig! Vi ses imorgon! Love you bro!


 

Ovido - Quiz & Flashcards