mariemedstortm

Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Marie Gulliksson - 14 augusti 2011 14:33

Den här helgen har vi haft fullt upp.. Vi startade helgen med fredagsmys med hela lilla familjen. Mycket mys blev det! Dock la vi Molly i tid ändå.. hon var riktigt trött! Hon har nog inte riktigt vant sig med att gå upp så tidigt och sen härja på dagis hela dagarna.. Men det kommer väl det också. Jag och Daniel fortsatte myset med att kolla på film. The Tourist fick det bli. Riktigt bra!!


 

Igår var det dags för match igen.. den här gången stod vårat U-lag för motståndet. 10-2 skrevs resultatet till till slut och jag lyckades sätta två av dom! Inte likt mig inte.. men kul :)


Direkt efter matchen åkte vi till pappa för en liten grillkväll. Mycket folk var det också. Syster med familj, brorsan med familj och Ywonnes barn och barnbarn. Kul att träffa alla :)


I natt var det dags att jobba igen också, efter fyra söndagar med semester. Lite tungt, men det funkade ändå. När jag kom till jobbet så visade det sig att det hade varit inbrott i ett av våra garage på Våxnäs. Alla bilar och alla nycklar va borta.. men dom hade iaf fått tag på killen som stulit dom. Drama drama drama!


Dags för ny arbetsvecka!

Ovido - Quiz & Flashcards