mariemedstortm

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Marie Gulliksson - 4 juli 2011 21:36

Sitter i soffan och slöar.. välförtjänt! Träningen ikväll var riktigt jobbig. Mycket backe! HEJ träningsvärk! Hade dock fattat fel om testerna. Det var för dom som inte gjort dom i början av försäsongsträningen. De har jag ju gjort. Så slapp den här gången! Testerna ska inte göras om förrän i augusti.. så det känns helt okej! :)


Känns iaf skönt att vara frisk så man kan köra för fullt igen! Är väl lite försiktig med ryggen nu, men det känns bättre och bättre. Vågar inte riktigt ta ut stegen när vi kör max-löpningar.. för då kan det smälla.


   Inte länge kvar tills innesäsongen drar igång! Laddad!


Idag har både Elin & Felix och Linda varit här på besök. Mycket lek och bus har det blivit! Imorgon skulle jag ha jobbat på förmiddagen, men det passet blev flyttat till fredag. Så nu är jag helt ledig istället! Då passar vi på att åka till pappa och lämna tillbaka bilen som vi lånat ett tag. Vi behöver ju knappast två bilar nu när Daniel har semester..


Nu är det godnatt!

Av Marie Gulliksson - 4 juli 2011 10:05

Jag och Molly har haft en toppenhelg! Vi har myst tillsammans med morfar hela helgen. Vi har ätit massa gott och bara busat! Natt till lördag jobbade ju jag, så då tog morfar hand om henne på morgonen så jag fick lite skönhetssömn.... :)


Ywonne jobbade nästan hela helgen, så hon såg inte Molly så mycket. Men några pussar och kramar hann dom med! :)


  Vi tog en sväng förbi Bergvik innan vi åkte till morfar i fredags. Molly fick sin favvoglass!


  Morgonmys med lördagsgodis!


  Bus med morfar!


Igår innan vi åkte hem gick vi och plockade smultron. Det fanns hur mycket som helst! Dock fanns det lika mycket mygg.. så vi stannade inte länge. Hur som helst så fick vi med oss två fulla skålar med smultron!


Som sagt.. det har varit en bra helg! Den här veckan har vi massa tester med innebandyn. Kul när man har varit sjuk i nästan 3 veckor. Fan. Hoppas det blir bättre än sist!

Ovido - Quiz & Flashcards