mariemedstortm

Alla inlägg under oktober 2012

Av Marie Gulliksson - 28 oktober 2012 19:23

Dagen idag har varit ganska omtumlande. Och lång. Framför allt lång.


Det började med att Molly vaknade kl FEM imorse och ville absolut inte somna om igen. Det var bara att  pigga på sig och komma upp och äta frukost. Även om det tog lite tid att komma upp. Trött och bara 15 grader i huset. Men snabbt på med värmepumpen, så vart det snart varmt och skönt. Fick sen ett litet ryck och började dra ner gardiner och sätta upp nya, plocka lite och få lite ordning. Fixade även ny färg i håret eftermånga om och men. Så nu är man nyfärgad! Använde en mousse den här gången, funkade riktigt bra och smidigt!


Strax efter det skulle vi åka till Julia och käka lunch med henne, Adina och Malin. Fick gosa lite med Elli förstås :) Innan vi åkte visade sig inte Molly från sin fina sida direkt. Det var skrik och bråk mest hela tiden. Till slut ( ! ) kom vi iväg och hon var den Molly hon brukar vara igen. Men när vi åkte hem var det som att vända på en femkrona och vi var tillbaka på ruta 1 igen. Efter ett tags tjatande på henne förstod hon äntligen att hon skulle skärpa sig och hon har varit en riktig ängel sen dess. Därför har det varit en sån dag idag. Hälften bra, hälften jobbig.


För övrigt.. när man har två månader kvar till beräknad födsel och träffar en bebis på två veckor som är mer än lite mysig! Då är det inte roligt :) Fy fasen vad jag vill ha det här gjort nu! Vill inte vara gravid mer.. vem bestämde att man skulle gå tjock i just nio månader? Tre månader känns mer lagom. Men så funkar det inte nej.. Anledningen till att jag är så jäkla less är att jag har såna hemska smärtor i mina ljumskar. Just nu känns det som om det blir värre och värre för varje dag som går. Pratade med min barnmorska och hon sa att det inte finns nåt att göra åt. Jag ville prova ett sk gravidbälte, men det var ingen idé tyckte hon för det skulle ändå inte hjälpa. Så det känns ganska hopplöst... Trist.


Daniel är på ingång från Kungshamn och då blir det äntligen mys! 


 

Av Marie Gulliksson - 27 oktober 2012 20:59

Lördag. En lördag som verkligen rusade förbi i en väldig fart. Nästan lite ledsamt. Molly och jag fick finbesök av min svärmor, alltså Mollys farmor, igår. Väldigt trevligt och hon sov över här också. Därav fick vi sällskap vid frukostbordet imorse. Kul såklart! Molly var helnöjd hela morgonen och busade runt och körde med farmor som bara den! Båda två verkade ganska lyckliga under tiden :)


Imorse när farmor åkte vidare, åkte jag och Molly till pappa. Molly stannade där ett par timmar och jag fick lite tid för mig själv att bara ta det lugnt. Tack! Behövdes verkligen. Behövde lite ro i kroppen. Och det fick jag verkligen. 


Molly somnade redan för ett par timmar sen. Slocknade direkt efter bompamyset med mamma. Så nu kikar jag på premiären av Så mycket bättre och njuter! Miss Li är min favorit! Hon är rktigt bra! Efter det ska jag sätta på nån film och somna på soffan, hehe. Min lördagsplan! BRA lördag!


 

Av Marie Gulliksson - 26 oktober 2012 12:45

Chokladträsket!! Där är jag fast och har varit det ett bra tag. Hur fasen ska jag kunna ta mig ur det ens? Suck.

Jag och Molly flyger solo under helgen då Daniel åker till en kompis i Kungshamn. Vet inte vad vi ska hitta på. Men på söndag ska vi förhoppningsvis in till stan och träffa några av mina vänner över en lunch! Hoppas på fint väder så vi kan va ute mycket också!

Av Marie Gulliksson - 25 oktober 2012 22:04

Kom till frisören och åkte hem 45 minuter senare - missnöjd. Underbart att bli lite ompysslad. Men betalar man 400 spänn för att klippa sig så vill man ju åtminstone känna sig LITE fin när man går därifrån. Ingen bra idé att gå dit osminkad och sitta i stolen framför spegeln med det där vita ljuset rätt i ansiktet heller. Kände mig som freakin jabba the hut! Usch..

Har precis betalt alla räkningar och nu väntar sängen.. Ska bli skönt! Nu är helgen nära! DET ser jag fram emot. Minst sagt! Hoppas på att få träffa några av mina fina vänner, som jag inte sett på ett tag. Saknar er!

Av Marie Gulliksson - 25 oktober 2012 12:35

Lunch på jobbet alltså. Jag var en dålig människa igår.. Dvs - jag gjorde ingen matlåda. (Läs: åt skräpmat) Därav sitter jag nu ganska nöjd faktiskt, hehe. Kycklinggryta med bacon och pasta till det! Namnam!

Bråttom blir det efter jobbet också, då jag ska till frissan och få bort frisset. Kommer vara skittråkig och bara klippa topparna. För nu jäklar ska det växa! Vilket jag har kommit en bra bit med nu. Let it grow! För övrigt.. Schamponeringen - LYX! Hoppas lite på att det ingår lite massage också. Hoppas får man!

Av Marie Gulliksson - 24 oktober 2012 14:38

Japp.. Nu är det gjort. Jag gissade att jag skulle väga runt 80 strecket. Jag passerade visst det strecket. Lägg på två kilo till vetja, så är ni där. Så är det.. svart på vitt - 82 pannor. Helt okej enligt mig. Det ska ändå bort när ungen behagar sig för att komma ut :) Villet gärna får bli några dagar efter nyår! Vill INTE att det ska bli i December. Det vore katastrof. Men gärna runt 1a 2a 3e januari nånting.. Första ungen på nya året vore trevligt.

Only time will tell!

För övrigt så såg det väldigt bra ut öht. Hjärtat slog fint på bebisen och jag lämnade blodprover och kollade lite blodtryck. Allt är som det ska!

Av Marie Gulliksson - 24 oktober 2012 11:35

Sitter på jobbet och har lite dötid.. efter lunch blir det att smita iväg till barnmorskan för vanlig rutinkontroll. Lyssna på bebisens hjärta, mäta min mage osv. Idag tänkte jag att jag skulle låna deras våg. Om jag VÅGar (höhö) vill säga. Känner inte alls för att få reda på hur mycket jag gått upp. Jag startade på 70kg. Nu får vi se vad jag ligger på just IDAG. Hemskt egentligen.. dilemma DeLuxe! Jag vill ju veta, men jag vill ju inte alls veta på ett annat sätt. Det beror ju på vad det visar. Men men.. jag tar tjuren vid hornen och kör bara. Det är väl det enda rätta. Löjligt :)

Av Marie Gulliksson - 23 oktober 2012 22:28

Ovido - Quiz & Flashcards