mariemedstortm

Alla inlägg under augusti 2011

Av Marie Gulliksson - 6 augusti 2011 12:39

Hjälp har vi verkligen fått under veckan som varit.. Mamma kom ju hit i tisdags och var hemma medMolly medans vi var i Borgvik på packmopesturnén. Då åker hon ända från Säffle också ska ni veta! Sen kom hon tillbaka på onsdag kväll då vi behövde hjälp torsdag och fredag, då både jag och Daniel skulle jobba. Så då hjälpte hon oss igen :) TACK mamma!


 

Molly har ju tjatat om momma (min mormor och hennes gammelmormor) och Spike (mommas vovve) och att vi ska åka dit. Då tog mamma med henne till dom igår. Så momma fick vara lite barnvakt, vilket hon tyckte var väldigt roligt tror jag :)


 

Sitter och väntar på att Daniel ska komma hem från gymmet så jag kan sticka ut på en löptur.. så har jag den gjord! Daniel ska ut ikväll också, så det blir lördagsmys för mig och Molly.. för hela slanten!

Av Marie Gulliksson - 5 augusti 2011 22:31

Fick visst upp ögonen för den här killen, sen packmoppeturnén i Borgvik i tisdags.. oh my gosh! Han är inte bara HET.. han är jävligt bra också! Nu va ju inte killen helt främmande för mig innan i tisdags då.. men som sagt. Fick upp ögonen lite mer efter spelningen :)




    

Gah.. skjut mig, skjut mig nu!

Av Marie Gulliksson - 5 augusti 2011 19:36

Arbetsveckan är över.. ocj OJ vad slitsamt det har varit på jobbet! Eller? Nä.. snacka om mjukstart! Igår fick vi gå hem utan betalning efter lunch om vi ville, just för att det inte fanns nåt att göra. Men jag och två killar stannade kvar ändå.. snåla ;) Vi hängde lite och satt ute i solen och glassade! Bra skönt ändå.


Idag hade vi inte mycket att göra heller, så vi sysslade med lite allt möjligt. Jag vet iaf att jag kommer stortrivas! Gillar arbetsuppgifterna.. sitta och pilla, plocka och packa är min grej! Funkar bra ihop med killarna också, så det är kul! Roliga grappar! Laddar redan för nästa vecka, som kommer bli liiite tuffare :)


Men nu.. äre hälja!

Av Marie Gulliksson - 3 augusti 2011 22:22

Imorgon är det första dagen på nya jobbet! Är inte ens nervös än? Det är ju nästan inte okej.. Tidig morgon blir det iaf.. 07.00 ska jag vara på plats!


Direkt efter jobbet åker jag till gamla jobbet för att lämna lite nycklar och material som jag har här hemma. Och SEN direkt iväg till Tingvallahallarna  för träningsmatch mot Karlstad. Kommer bli en låååååång dag! Men nu kör vi!!

Av Marie Gulliksson - 3 augusti 2011 12:47

Igår hade vi en fin dag! Direkt efter frukost gick vi och hälsade på Daniel på jobbet. Molly fick se en massa grävmaskiner och lastbilar som hon är så fascinerad av!


Vi tog bilen från Daniels jobb och åkte till Elin och Felix på Hammarö för lite lek och bad. Mycket mys :)


 

Sen fick vi skynda hem och börja fixa inför kvällen. Jag, Daniel och pappa åkte iväg på packmopedsturnén i Borgvik. Hur mycket folk som helst! Snacka om överraskning också.. det var mycket bättre än vad jag hade räknat med. Tyvärr så var inte Pernilla med pga av familjen. Hon hade fått åka hem mitt i natten, natt till igår. Hoppas det inte var nåt allvarligt..


Som sagt, så var det riktigt riktigt bra! Got a little carried away nästan :) Ska lätt fixa biljett nästa sommar!


Gänget. Plura och Dregen var ju de jag kände igen..


Min favvis blev ju lätt Dregen. HET och förbannat skön! 2a-platsen tog Plura hem.. rolig gubbe det där! Hur som helst.. 3 roliga timmar i Borgvik blev det!


Förresten så önskar jag mig Dregen i julklapp.. capiche? ;)

Av Marie Gulliksson - 2 augusti 2011 07:28

Nu är det dags för en morgonpromenad för mig och Molly. Måste gå till Daniels jobb nere vid polishuset och hämta en grej i bilen.. Så går det när man inte tänker till! Tur det är skönt väder!


I eftermiddag kommer mamma hit och ska passa Molly under kvällen.. Jag och Daniel ska hämta upp pappa och sen åka till Borgvik. Packmopedsturnén står på schemat :) Ska bli både intressant och spännande! Hoppas solen lyser på oss!


 


Av Marie Gulliksson - 1 augusti 2011 12:19

Jag och Molly gick ut på baksidan i förmiddags och busade lite i solen.. Underbart! Klockan var halv tio tror jag och det var redan superskönt ute!


 

När Molly vaknat ska vi käka lite mat och sen ta med oss Linda och åka till Mariebergskogen igen. Mer sol och bad väntar!

Av Marie Gulliksson - 1 augusti 2011 09:31

Halkade in på dom här sköna killarna på youtube..



Riktigt duktiga.. och roliga!

Ovido - Quiz & Flashcards