mariemedstortm

Alla inlägg under juli 2011

Av Marie Gulliksson - 22 juli 2011 19:33

Tragiskt det som händer i Norge. Att det ens KAN hända?! Hoppas allt går så bra som det bara kan gå!

Av Marie Gulliksson - 22 juli 2011 12:46

Den här morgonen har bestått av tvättande.. Vilket verkligen behövdes! Har nog aldrig haft så mycket tvätt på en gång. Skönt att det är gjort iaf. Eller bara till hälften iofs, har ju det tråkiga jobbet, att vika och lägga in allt, kvar! Det får vänta till sen. Ska iväg och jobba två timmar sen.......


Molly rotade fram sin flytväst i sin garderob förut, hehe. Hon var så söt. Ville genast prova den! Så nu är hon mer än redo för sjön :)


   Mammas lilla guldklimp!

Av Marie Gulliksson - 21 juli 2011 21:52

Imorse bestämde vi oss för att ta en tur till Mariebergskogen. Jag, Molly och faster Linda :) Vi hade det riktigt mysigt! Först fick Molly leka lite i lekparken, sen kollade vi alla djur, käkade glass och åkte rundturståget. Skulle göra det varje dag resten av livet om jag kunde, bara för att få se Mollys miner och se hur roligt hon hade. Obetalbart!


Att man kan älska nån så mycket. Lillfisen :)


   Faster och Molly bland grisarna ;)


Av Marie Gulliksson - 20 juli 2011 20:28

Nyfärgad och fin! Fransarna blev bra mycket bättre än vad det var innan, då mina fransar är riktigt ljusa annars. Jag gillar det iaf :) Tack Linda!!


Efter 6 timmars städande idag på jobbet, så är min kropp (läs; rygg) inte riktigt som den ska vara. Skulle egentligen behöva ut och springa lite för att fixa till det. Tyvärr tar tiden slut.. så det får bli imorgon!


Känner att jag bara går och räknar ner till 4e augusti. Då sätter jag mina rara små fötter på min nya arbetsplats! Jag är SÅ laddad!!


Och en sak till! Jag skulle ju försöka spara ut mitt lilla hårsvall jag har. Jag har redan tröttnat. Vill redan klippa av det! Det är nog inte meningen att jag ska ha långt hår.. inte alls! Men jag undrar jag.. långt eller kort? Långt? Kort? What to do? S u c k.


 


Jag gillar ju den här frisyren alltså. Har ju haft den hur många år som helst nu. Så det är antagligen därför som jag är lite trött på den. Men det är ju nästan min signaturfrilla! ;)


Jodå, det får bli att ta till saxen. Luggen ska dock sparas ut! Heja mig, hehe. Får rådfråga Nina lite också, hon vet ju ändå bäst ;)

Av Marie Gulliksson - 20 juli 2011 10:38

Jo... ont i ryggen! Har fyra timmar kvar att jobba också, så vi får väl se hur ryggen mår när arbetsdagen är över.


Det här är allt annat är kul, men så är det ju! Suck it up!!


Tänkte ju träna efter jobbet också, men igår frågade Linda om hon kunde få färga mina ögonfransar. Sånt tackar man ju bara inte nej till :) Hon ska börja göra det på jobbet om jag förstått allting rätt. Så hon ska öva lite. Jag har försökt göra det själv ett par gånger, men jag är kass! Så nu lär det bli bra mycket bättre! :)


Dags för käk och sen off to work..... igen!

Av Marie Gulliksson - 19 juli 2011 21:29

När jag var ute på mitt lilla intervallpass runt kroppkärrssjön så sprang jag på ett slemmigt och extra otrevligt litet äckel. Just det.. en ORM. Först undrade jag vad som hänt, för jag skulle precis springa förbi en man med barnvagn som vinkade åt mig, så jag stannade. Då sa han "bla bla bla ORM". Eller ja.. det var iaf vad jag hörde, som precis fick ur hörlurarna ur öronen när han sa orm. Jag tackade och såg nog aningen äcklad ut, hehe. Men snällt av honom att varna mig iaf :)


För övrigt så kändes intervallpasset idag, vääldigt bra om man jämför med gårdagens pass! Men 40 - 20 passar mig nog lite bättre än 4 minuters med 1 minuts vila. Dock ska jag försöka ge mig på det imorgon om jag hinner. Vill orka mer!!


Nog om det nu iaf!


Julia och Robin ringde mig ungefär kl 18 ikväll.. dreeeetfulla! Haha, riktigt roligt med ett fyllesamtal kl 18 på en tisdag :) De är på Gotland och lyssnar på förbannat braa musik och har det allmänt jävla bra! Inte alls avundsjuk på att de ska spendera en hel vecka på fina Gotland?!


   Love you babe!

Av Marie Gulliksson - 19 juli 2011 12:30

Igår kväll var jag på första träningen efter semestern. Vi var 4 pers.. av 30. Hur bra är det? Inte alls bra skulle jag vilja påstå. Hoppas på bättring snart!! Nu har jag inte bara suttit på arslet under semestern då. Körde iaf två backpass och en springtur.


Vi körde 4-minuters-intervaller + styrka på det. Uuuuuuhh! Det är det enda jag har att säga om det....


Ikväll har vi ingen gemensam träning, utan det blir till att köra själv. Vilket är astråkigt. Men ska snart försöka släpa mig iväg till spåret. Heja heja!


Meeeen.. lite soffhäng först ;)

Av Marie Gulliksson - 18 juli 2011 13:17

Idag är en sån dag som man inte vill vara med om.. Daniel har precis åkt till Grums för att hämta Bosse och hans hund Bonzo. De ska åka till djursjukhuset med Bonzo för han mår inte bra alls. Antagligen så måste de göra det man absolut inte vill göra. Put him to sleep. Han har dock haft ett långt och fint liv den vovven. Han är över 16 år och dom har väl vetat att det kan vara över när som helst egentligen. Men man är aldrig riktigt beredd ändå.


Jag är glad att Molly haft tid att träffa honom, men samtidigt är jag också glad över att hon är såpass liten än och inte förstår vad som händer. Vi får försöka förklara så gott vi kan.. men det blir inte lätt.


Hoppas att allt går så bra som det kan gå..


 

Ovido - Quiz & Flashcards