mariemedstortm

Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Marie Gulliksson - 8 januari 2013 22:40

Thilda är lite för snäll mot oss än så länge. Hon sover, äter och bajsar just nu. Världens underbaraste unge! På nätterna fungerar det bra också. Hon vaknar när hon är hungrig, får mat, somnar om. Så just nu är vi ganska nöjda här hemma. Vi får väl se hur länge det håller i sig. Molly hade ju kolik de tre första månaderna, så det är lite skillnad på unge. Nu vet jag inte om det fortfarande kan dyka upp, hon är ju ändå bara 6 dagar gammal. Så jag ropar då inte hej än!

Idag fick vi sova fram till halv tio. Sen blev det lite plock och städ innan vi åkte till pappa/morfar där vi vart bjudna på 2-rätters. Himla mysigt faktiskt! Molly hjälpte mig att få ner granen idag också, så nu har vi börjat lite halvt med att städa bort julen. Känns bra!

Imorgon får vi hembesök av barnmorska från BVC. Ska bli spännande att se om Thilda gått upp nåt i vikt. När hon föddes vägde hon 4005 gram. När vi åkte hem i fredags vägde hon 3720 gram. Så vi får se om vi får nåt bevis imorgon på att hon äter ordentligt.

Nu: lite Ben&Jerrys och sen sängen.
God natt!

Ovido - Quiz & Flashcards