mariemedstortm

Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Marie Gulliksson - 27 juni 2013 00:46

Det märktes på Thilda idag att hon har blivit lite sliten efter de senaste dagarnas alla prover och undersökningar. Idag har hon nästan inte gjort nåt annat än sovit. När hon har varit vaken har hon varit den goda, glada och pigga tjejen. Som vi är vana att se henne. Vilket är underbart! She's back!

Idag har det verkligen varit en sån där dag där man bara ska vara inne och mysa till det. Spöregnet gjorde det möjligt. Mys framför tvn med både barnen och ens andra hälft. Inte ofta det händer, men när det händer är det hur fint som helst!

Förresten - igår när vi kom hem från sjukhuset, jag och Thilda. Sprang Molly fram till bilen, helt galen av lycka, över att lillasyster kommit hem igen. Det här var ett sånt ögonblick som jag hade velat ha på film! Thilda sov i bilen, men vaknade av Mollys röst. När hon hörde vem det var lyste hon upp som en sol! Så himla gulligt! Hon hade minsann saknat storasyster. När Molly stack in huvudet och Thilda fick syn på henne drog hon på samma leende igen och började sprattla i både armar och ben! Vilket videokamera-ögonblick det var! Önskade verkligen att jag fick med det på film, men icke. Det får leva i minnet så länge det bara går istället :)

Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards