mariemedstortm

Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Marie Gulliksson - 28 mars 2013 21:15

Under dagen idag när Molly var på dagis passade jag på att göra en ordentlig vårstädning här hemma. Skönt skönt skönt! Bara att putsa fönstren kvar. Vilket är Daniels jobb ;)

På eftermiddagen fick vi finbesök av Vicki, som bor i Stockholm annars. Både Thilda och Molly fick varsin present. Thilda fick en fin mössa och Molly en målarbok. Tack Vicki! :) Mycket trevligt besök förstås. Det blir ju inte så ofta när vi bor så långt ifrån varann. Men förhoppningsvis kommer de närmre snart :) Jag håller iaf tummarna!

Av Marie Gulliksson - 28 mars 2013 15:04

Molly gjorde mig ordentligt stolt i tisdags. Hämtade henne lite tidigare på dagis, för att ta med henne till tandläkaren. Vanlig rutinundersökning helt enkelt. Hon var så himla duktig! Hon hoppade glatt upp i stolen och började gapa stort innan tandläkaren ens bad om det :) Det gick verkligen jättebra och det värmde i mitt snart 27-åriga gamla hjärta :)

Idag gick de påskparad på dagis. Självklart var Molly utklädd till påskkärring! De hade till och med fått lite godis under mellanmålet. Påskmys på dagis helt enkelt!

Molly fick med sig en kompis hem över helgen också. Det låg en påse på Mollys hylla och hon sa glatt att den skulle med hem. Jag förstod ingenting, men då kom en av fröknarna och förklarade. I påsen fanns ett gosedjur i form av spöket Laban och en bok att skriva i. Varje helg får Laban följa med ett av barnen hem. Så skriver man i boken om vad Laban har fått vara med att göra plus att man tar lite bilder :) En rolig grej tycker jag! Så imorgon ska Laban få följa med på den årliga äggpromenaden ;)

Ovido - Quiz & Flashcards