mariemedstortm

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av Marie Gulliksson - 12 maj 2013 01:20

Har inte haft tid med bloggen på ett tag.. Men nu gör vi ett försök att summera sista tiden i detta inlägg. Inte allt, men en bråkdel iaf.

Kan ju börja med att säga att ni som höll tummarna för det här med elen i tvättstugan, höll dem förgäves. Elektrikern kunde inte hitta något fel, utan tror att det är tvättmaskinen det är fel på. Så nu har vi klickat hem en ny tvättmaskin OCH en torktumlare. Känns väl bra, men en oförutsedd utgift som vi gärna hade kunnat vänta med ett tag..

I fredags fyllde Molly 4 år - 4 ÅR!! Vart tar åren vägen? Tiden bara flyger förbi och just nu känns det som om dagen som hon ska flytta hemifrån inte är alls långt borta. Jösses. Hur ska det här gå kan man undra..

Det märks på Molly att hon har haft två superfina dagar. Det har strålat om henne, så himla glad! På fredagsmorgonen väckte vi henne tidigt med sång och paket i sängen.. Sen fick hon följa med ut, där de lite större paketen väntade. Hon fick lite grejer till sandlådan, ett lektält, en gungställning och en STUDSMATTA! Det sistnämnda var tydligt favoriten.. Hon kan inte slita sig :)

Idag hade vi kalas här hemma, släkt och vänner kom för att fira Mollybus. När kalaset var över lekte Molly med granntjejen. Hon är lite äldre än Molly, men de lekte jättefint tillsammans :) till slut vart det läggdags, till Mollys förtret förstås. Men hon slocknade som en stock efter allt härj i de dagarna två. Mysungen!

Ovido - Quiz & Flashcards