mariemedstortm

Alla inlägg den 23 maj 2013

Av Marie Gulliksson - 23 maj 2013 19:39

Ikväll har jag och Daniel haft en riktig fight med Molly. Hon lyssnar överhuvudtaget inte på vad vi säger.. ALLS. In genom ena örat och ut genom det andra. Om vi säger till henne får vi tillbaka fraser som "det struntar jag i, jag lyssnar inte på dig, det tänker jag inte alls det" osv osv. Värst av allt, vilket kanske kan ses som en jäkla petitess av andra, men som jag kan gå i taket över. Det är när man blir arg och säger till henne på skarpen och hon bara sitter och flinar och skrattar åt en. Jag kan bli helt tokig när hon gör det. Så fort hon gör det åker hon in på sitt rum och får sitta där i fem minuter. Då brukar hon lugna ner sig.. en liten stund.


Idag var det lördagsgodiset som rök. Så en helt godisfri lördag väntar. Huvva..


Hur ska man bemöta den här trotsen? Just nu känns det som att man behöver alla tips man kan få.



Av Marie Gulliksson - 23 maj 2013 00:54

3 juni sätter jag igång med pluggandet! Jag är riktigt taggad faktiskt. Ska bli skitkul att äntligen få komma igång. Börjar inte med några roliga ämnen direkt, men det ska bli skönt att få börja på riktigt.

Svenska 2 och religion står på schemat. Nu när jag är föräldraledig kommer jag läsa två kurser samtidigt på halvtid. Sen när jag börjar jobba får det bli en i taget. Så att jag verkligen kan fokusera på att få bra betyg. Heja mig!

Ovido - Quiz & Flashcards