mariemedstortm

Alla inlägg den 27 maj 2013

Av Marie Gulliksson - 27 maj 2013 21:39

Imorgon kommer ÄNTLIGEN vår nya tvättmaskin och torktumlare! HALLELUJA på den!! I nästan tre veckor har vi fått åka till pappa och Ywonne och tvätta. Tusen tack för det. Gissa högen med tvätt vi hade haft annars? Usch, det vill jag inte ens tänka på.


Imorgon kommer iaf leveransen. Grymt skönt! Igår var sista gången som vi tvättade hos pappa. Så nu slipper dom se våran lorttvätt ;) Vi hann aldrig få med tvätten hem igår, så jag och barnen åkte dit en sväng idag.


Har faktiskt hunnit med en hel del idag. Vi käkade frukost och direkt efter det for vi till affären. Tomt i kylskåpet! När vi kom hem var det dags för Thilda att sova och medan hon gjorde det bakade jag och Molly kladdkakemuffins. Hann till och med laga mat OCH äta innan Thilda vaknade. Himla trevligt tycker jag. Sen plockade vi ihop lite muffins och åkte till Ywonne. Vi satt i solen medan barnen gungade. Molly gungade på Thilda när hon började tappade farten :)


Det har varit en mysig dag helt enkelt! :)


   

Av Marie Gulliksson - 27 maj 2013 21:23

Jag har äntligen lyckats få in videon på Julia, när hon sjunger på Ellis dop.


Ni kommer höra när hon får gråten i halsen och även när jag snyftar till strax efter det, hehe. Så jäkla fint! Jag, som är en aningens ovan "filmare" hann ju inte med att filma från början. Bare with me, please! ;)


Lyssna och njut!





Ovido - Quiz & Flashcards