mariemedstortm

Alla inlägg den 25 maj 2013

Av Marie Gulliksson - 25 maj 2013 21:49

Ibland behöver man möjligheten att kunna klona sig.. Som idag. Bjudna på både dop och bröllop. Dop i Karlstad och bröllop i Årjäng. Vi fick helt enkelt dela på oss. Daniel gick på bröllopet och jag och Thilda på dopet. Molly var hos morfar och Ywonne under tiden. Hennes eget val faktiskt. Trodde hon skulle vilja följa med mig, men icke! "Jag är hellre hos morfar", sa hon i fredags. Så hon fick som hon ville :)


Dopet var för finaste Elli. Det var i Vikenkyrkan. Supermysigt! Mamma Julia sjöng för oss också, som en överraskning. Jag var grymt nära till tårar när hon sjöng. Ännu mer när jag hörde hur Julia själv fick gråten i halsen mitt i låten, puh. Du är grymt duktig Julia! Woop woop ;)


Efter själva dopet bjöds det på mat och fika efter det. Träffade även Julias vänner från Tranås, som jag träffat ett par gånger förut. Alltid lika kul att se dom! Thilda sov under hela dopet och vaknade när jag hade ätit klart, bra tajming där måste jag säga. Hon skötte sig utmärkt. Hade dopet varit för ett par veckor sedan, hade hon bara kunnat sitta hos mamma. Men nu satt hon hos både den ena och den andra utan att ge ett ljud ifrån sig! Förutom skratt :) Härligt att det har vänt!


 


I nästa inlägg får ni se när Julia sjunger! Förhoppningsvis! Sist jag laddade in en video blev det ju bara uppochner.. Så vi får väl se :)


Nattinatt!

Ovido - Quiz & Flashcards