mariemedstortm

Alla inlägg den 8 juni 2011

HET

Av Marie Gulliksson - 8 juni 2011 22:01

Så kan man väl summera den här dagen.. het! Trodde det skulle lätta lite efter att det dundrade och brakade lite imorse. Men nehej!


Efter att jag jobbat hela dagen tog jag och Molly en liten tripp till Linda aka 'faster'. Kollade in hennes nya lägenhet och tog sen vägarna förbi Välsviken där vi köpte lite kulglass att svalka oss med!


 

Linda & Molly förra sommaren 


Igår var det ju bal för stans studenter också.. vilket jag missat helt innan jag kom till träningen, där det var det enda man pratade om. Hur kunde jag missa det? Såg några fina exempel i tidningen iaf! Själv var det 6 år sen jag var på bal.. balen var bara okej i mina ögon. Man gick dit och kände sig lite fin i några timmar. Bästa grejen var natten på hotellet med Linda. Har nog aldrig skrattat som jag gjorde då! Oförglömligt!


  

Så här jävla snygg var jag i håret!


  

Av Marie Gulliksson - 8 juni 2011 07:23

Efter den riktigt svettiga träningen igår och efter att ha sovit ut (!) så är jag riktigt pigg den här morgonen. Känns ju kul, för det händer kanske 3 gånger om året :)


Tillbaks till träningen igår.. har ALDRIG svettat så förr!! Inomhus i en innebandyhall, avstängt fläktsystem, 28 grader och kvavt som satan utomhus. Inte så konstigt att man svettades kanske.. shit. Intervaller - styrkestationer - styrka i grupp. Riktigt jobbigt iaf. Träningsvärken börjar smyga sig på också känner jag..


Dags att lämna Molly på dagis och sen sticka till jobbet. Dags för en heldag!


  

Molly & Nowa kramas



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards