mariemedstortm

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av Marie Gulliksson - 27 juni 2011 23:08

Precis just NU har jag beslutat mig för att sluta äta! Eller? Nej, riktigt så ska jag inte lägga upp det. När jag skrev på kontraktet för Skattkärr så tänkte jag (dels) "bra försäsong, bra träning säsongen igenom = gå ner i vikt". Tro inte att det var därför jag skrev på nu bara.. för att gå ner i vikt. HAHA. Konstigt. För så är det inte. Det skulle bara vara nåt jag kunde få på köpet.


MEN..


Lättare tänkt än gjort passar väl bra nu kanske.. Nu har det gått typ 2 månader av försäsongen, vilket inte är mycket. Dock känns det som om jag har gått upp i vikt och blivit mer handtagsvänlig. Vilket inte gillas! Men jag borde heller inte bli förvånad. För det jag stoppar i mig är allt annat än bra. Så det är ju just det jag måste skärpa mig med..


Har inte bestämt mig om jag ska gå nån speciell diet eller bara skära ner på mängden mat, äta mer regelbundet och skippa all skräpmat och allt j*vla godis! Det sistnämnda är min absolut största last i livet. Och hur sjukt är inte det? Godis är äckligt! ÄCKLIGT!!


Skärpning!!


Fr o m NU.. Klara färdiga GÅ!!

Av Marie Gulliksson - 27 juni 2011 21:44

Nej nej nej.. NEJ är ett bra ord för den här dagen. Inget har gått som jag velat. Men en ljuspunkt fanns det iaf. Träffade Elin och lille Felix en stund! Har inte setts på hur länge som helst! Så det var verkligen dags!


Hur som helst.. jobbade på förmiddagen idag. Pang är ett annat bra ord idag. Har slagit upp sprickan igen.. det suger. Så nu blir det att vila sig i form. Förutom att ta med stavarna ut och gå då. Skulle som vanligt lyfta nåt.. det var då det small.


Ska ta kontakt med VC imorgon och se om dom har nåt mer tips på vad jag kan göra. Vet bara att när jag kan börja löpa ordentligt så ska jag göra det också, för det stärker tydligen upp det det med. All träning är bra träning, förutom styrkeövningar där man ska böja sig, som tex sit-ups. Inte okej för lilla disken. Stabiliseringsövningar ska vara bra har jag hört. Som plankan tex. Så får väl testa lite olika grejer!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards