mariemedstortm

Alla inlägg den 14 juni 2011

Av Marie Gulliksson - 14 juni 2011 20:27

Kom precis hem från jobbet nu.. träningen får jag stå över idag för det drog ut på tiden. Ont i halsen också, så det kanske var lika bra. Men iaf...


När jag var på väg hem från mötet och skulle släppa av Sara på Norrstrand, så kom det en cykel i full fart och skulle svänga ut på vägen vi kom på. Jag fick allt bromsa så jag inte körde på den lilla parveln! Och vem var det då? Jo, Camilla så klart! A.k.a Camel :) Fortsatte dock och släppte av Sara, men stannade lite längre bort för att haffa Camelen.

Vi stod och pratade en bra stund faktiskt. Vi ses inte så ofta nu för tiden, så då gäller det att komma ikapp! Och jag menar.. vi bor ju bara grannar, så hur svårt kan det vara att gå 50m för att ses en sväng? Haha, vi är bra vi.


Hur som helst - förbannat kul att se henne.. som vanligt!


Back in the days, när det begav sig. Valde absolut den snyggaste bilden!! ;)

Av Marie Gulliksson - 14 juni 2011 13:50

Är hemma på lunch en sväng, sen är det dags för andra delen av utbildningen på jobbet och sen ett möte på det! Hinner knappt komma innanför dörren hemma innan det är dags för veckans andra fyspass!


Snacka om lång dag.. Men när jag kommer hem får jag min belöning. Mys tillsammans med älskling, en film och goda jordgubbar! Äntligen får jag mina jordgubbar! ;)


Saknar min lilla tjej också! Gör ont i själen när jag inte får några pussar eller kramar! Skynda till torsdag!


Mammas älskling!

Av Marie Gulliksson - 14 juni 2011 07:43

Igår var det dags för veckans första fyspass. 3 km som uppvärmning, sen sjukt mycket backe på det! Lite spring mellan backarna vi skulle till och nedjogg tillbaka. Den träningen satt där den skulle.. d.v.s i rumpa, baksida lår och vader! Jag och Daniel kollade film igår kväll och jag brast ut i skrik ett par gånger p.g.a KRAMP. Inte okej!


Nu är det dags för en lång dag på jobbet. d.v.s fram till halv åtta ikväll. Som inkluderar utbildning och möte bland annat.


Vi ses!


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards