mariemedstortm

Alla inlägg den 12 juni 2011

Av Marie Gulliksson - 12 juni 2011 20:33

Är precis hemkommen från löpturen nu. Daniel hängde på och åkte sina rullskidor.. dock mycket fortare än vad vi sprang, men ändå. Så det blev en liten rundtur på Klarälvsbanan, riktigt skönt! Älskar när det är slätt underlag och man slipper tänka på vart man sätter fötterna. Speciellt för mina små  fotleder är det ju mer än bra.


Ikväll blir det lite söndagsmys, minsann. Har fått 5 filmer av Julia som ska ses. Ikväll ska vi beta av den första. Det ätbara ikväll får bestå av jordgubbar. Jag måste ha jordgubbar!!! Lite abstinens nästan. Hoppas det finns att få tag på nu bara.. Aah.


Nu är det bara att ladda för en ny arbetsvecka! Och en Mollylös vecka :( Jag saknar hennes pussar och kramar redan! ♥

Av Marie Gulliksson - 12 juni 2011 17:35

Gårdagens sexparty blev succé! Man fick lukta, smaka och klämma lite. Det var riktigt kul, men fan vilka skumma grejer det finns. Men det är väl bra.. för dom som gillar... skumma grejer?


Vi gick vidare mot Ankan när det vankades utgång, men kön där var katastrof. Vi gick vidare mot Tempel, men där var det stängt? Vi fattade ingenting. Så vi hamnade på Score! HAHA. Men vi var ute efter att dansa och det fick vi ju göra till slut! Jag hade dock velat gå till BMB, som är mitt absoluta favvoställe i stan.


    


 

           



Svärmor och Kent sov här i natt också. Imorse tog dom med sig Molly hem och vi ska hämta henne på TORSDAG. Fyra dagar utan lillfisen! Saknar henne redan. Men hon tycker det är himla skoj tillsammans med dom och dom hittar på mycket roligt med henne. Som t.ex att åka fyrhjuling, åka ut och fiska och andra roliga utflykter! Hon älskar det ♥


Snart dags för en löptur med bästa Julia.. inga lätta fötter!

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards