mariemedstortm

Alla inlägg den 22 juni 2011

Av Marie Gulliksson - 22 juni 2011 21:55

Äntligen dags för Celebrity Rehab!! Missade ju premiären förra veckan, eftersom våran antennkabel bestämde sig för att ge upp. Men nu jäklar! Vet bara att Julia Roberts brorsa ska vara med.. och Tiger Woods älskarinna, men VEM av dom?? Hehe.


Showtime!!

Av Marie Gulliksson - 22 juni 2011 19:35

Dagen idag måste nog skrivas till den mysigaste i historien. Molly har varit kramsjuk och alldeles jättemysig hela dagen! Inte ens lite härj har det varit, minsann. Har nästan varit lite konstigt, då det brukar vara full rulle här hemma. Det är inte heller så att hon varit hängig, så att hon söker sig till mig hela tiden för det. Utan hon har bara varit på det humöret helt enkelt :).


Hon mår hur som helst mycket bättre nu. Så det blir dagis imorgon! Kul för henne att få leka av sig sista dagen!

Av Marie Gulliksson - 22 juni 2011 11:39

Molly är hemma från dagis idag.. hon hostar nästan ihjäl sig. Vissa gånger är hon nära att kräkas för allt slem hon har i halsen. Stackars tjej! Imorgon är sista dagen på dagis för henne, så jag hoppas att hon blir bättre så hon får leka med sina kompisar och säga hej då till alla.


Sötnosen!


Idag blir en dag i lugnets tecken. Efter min lilla löptur igår har jag återigen fått ont i halsen. Så nu blir det vila hela dagen, för att komma igång imorgon igen! Vill inte halka efter allt för mycket..

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards