mariemedstortm

Alla inlägg under juni 2011

Av Marie Gulliksson - 12 juni 2011 17:35

Gårdagens sexparty blev succé! Man fick lukta, smaka och klämma lite. Det var riktigt kul, men fan vilka skumma grejer det finns. Men det är väl bra.. för dom som gillar... skumma grejer?


Vi gick vidare mot Ankan när det vankades utgång, men kön där var katastrof. Vi gick vidare mot Tempel, men där var det stängt? Vi fattade ingenting. Så vi hamnade på Score! HAHA. Men vi var ute efter att dansa och det fick vi ju göra till slut! Jag hade dock velat gå till BMB, som är mitt absoluta favvoställe i stan.


    


 

           



Svärmor och Kent sov här i natt också. Imorse tog dom med sig Molly hem och vi ska hämta henne på TORSDAG. Fyra dagar utan lillfisen! Saknar henne redan. Men hon tycker det är himla skoj tillsammans med dom och dom hittar på mycket roligt med henne. Som t.ex att åka fyrhjuling, åka ut och fiska och andra roliga utflykter! Hon älskar det ♥


Snart dags för en löptur med bästa Julia.. inga lätta fötter!

  

Av Marie Gulliksson - 11 juni 2011 15:42

Idag har varit en dag med massa sysslor.. än så länge. Men snart börjar det roliga! Ska på sexparty hos några arbetskompisar! Sen självklart utgång på det. Linda hänger på också, så det här kommer bli BRA!


Imorse efter Molly badat så satte jag på henne en tröja som hon fick av lilla Ava i födelsedagspresent. Huuuur söt som helst!


 Kolla in sötnöten :)


Dags att göra sig redo för kvällen! :)  

Av Marie Gulliksson - 10 juni 2011 21:21

Efter jag kom hem från jobbet idag har släkt och vänner kommit hit i omgångar. Molly har precis somnat.. helt slut, så klart, efter allt bus här hemma. Daniel har fått lite presenter och är helt klart nöjd med dagen vad det verkar som:)


 Det har busats med både faster..

  ..och Spike & momma.


Helt klart en bra dag för oss allihopa. Nu är det helg! 

Av Marie Gulliksson - 10 juni 2011 12:39

GRATTIS älskling!

 

Älskar dig ♥ 

Av Marie Gulliksson - 9 juni 2011 21:51

Idag har man varit igång i ett! Jobbade på förmiddagen sen direkt iväg på möte med jobbet.. Sen var det dags att ta tag i städandet hemma minsann. Inte det roligaste. Men imorgon är det kalasdags! Daniel fyller 28 år och det ska så klart firas!


Jag, Daniel & Lena för några år sen..


Har en låt som jag inte riktigt kan släppa.. shit vad den sitter!


 

Av Marie Gulliksson - 9 juni 2011 12:10

Ja, jag tycker faktiskt lite synd om studenterna en dag som den här. Vädret kan ju inte vara mer schizofrent.. Regn och rusk är ju inget man vill ha på studenten! Plus att det är 40 grader varmt på det också! Nej usch..

MEN så är ju ändå skolan finito för dom idag.. så dom skiter nog i vilket! :)


Jag hörde en kul grej på radion imorse också.. de intervjuade några tjejer som hade nån champagnefrukost på södra råtorp. Så frågade reportern ena tjejen vad hon skulle göra efter skolan. Och hon (som var lite på lyran, eller bara väldigt uppspelt) svarade "bara jag inte blir hemlös, så är allt bra!" Haha. Helt seriös också. Cool tjej!


 

Linda och jag på våran student! Ser ni? FINT VÄDER ;)

HET

Av Marie Gulliksson - 8 juni 2011 22:01

Så kan man väl summera den här dagen.. het! Trodde det skulle lätta lite efter att det dundrade och brakade lite imorse. Men nehej!


Efter att jag jobbat hela dagen tog jag och Molly en liten tripp till Linda aka 'faster'. Kollade in hennes nya lägenhet och tog sen vägarna förbi Välsviken där vi köpte lite kulglass att svalka oss med!


 

Linda & Molly förra sommaren 


Igår var det ju bal för stans studenter också.. vilket jag missat helt innan jag kom till träningen, där det var det enda man pratade om. Hur kunde jag missa det? Såg några fina exempel i tidningen iaf! Själv var det 6 år sen jag var på bal.. balen var bara okej i mina ögon. Man gick dit och kände sig lite fin i några timmar. Bästa grejen var natten på hotellet med Linda. Har nog aldrig skrattat som jag gjorde då! Oförglömligt!


  

Så här jävla snygg var jag i håret!


  

Av Marie Gulliksson - 8 juni 2011 07:23

Efter den riktigt svettiga träningen igår och efter att ha sovit ut (!) så är jag riktigt pigg den här morgonen. Känns ju kul, för det händer kanske 3 gånger om året :)


Tillbaks till träningen igår.. har ALDRIG svettat så förr!! Inomhus i en innebandyhall, avstängt fläktsystem, 28 grader och kvavt som satan utomhus. Inte så konstigt att man svettades kanske.. shit. Intervaller - styrkestationer - styrka i grupp. Riktigt jobbigt iaf. Träningsvärken börjar smyga sig på också känner jag..


Dags att lämna Molly på dagis och sen sticka till jobbet. Dags för en heldag!


  

Molly & Nowa kramas



Ovido - Quiz & Flashcards